A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Kor-Mon Nyílászáró Kft.
2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 26 

Telefon: +36 (... megnézem
+36 (... megnézem

Mutassa térképen!

Nyílászáró csere családi házon

ABLAKCSERE UTÁNI FALJAVÍTÁS

Ablakcsere során szembesülhetünk azzal a problémával, hogy beépítés után a falkávák megsérültek és lehullik róluk a vakolat. Erre egyes ablakos cégek nem hívják fel az ügyfeleik figyelmét, ezzel jelentős többletköltséget okoznak. Készüljön fel már az ablakcsere tervezésekor a fal sérüléseire! Hiszen a modern nyílászáró rendszerek jóval keskenyebb profil kialakítással bírnak, mint az elődjeik. Így a károsodás elkerülhetetlen és a falsérülések javítása elengedhetetlenné válik.

Ezen sérülések eltüntetésére tökéletes megoldást nyújt a gipszkarton-technológia! A gipszkartonozás segítségével az új ablakának környezete látványos változáson megy keresztül, Önnek sokkal szebb esztétikusabb látványban lesz része. Ha csupán könnyű sérülések adódnak a falfelületen, akkor a gipszkartonok felragasztásával, száraz vakolással gyorsan helyre áll a rend. Azonban ha gerébtokos vagy pallótokos ablakai voltak korábban, akkor már profilvázra épített gipszkartonozásra lehet szükség, melynek eredménye egy szintén tökéletes minőségű falkáva.

Ha az ablakcsere felsőtokos redőny bontással is párosul, akkor két lehetőség közül lehet választani.

1. A régi belső redőny szekrény helyére új ráépített redőny kerül. Ebben az esetben, amint a lenti képen is látható, sokkal kisebb az új redőny szerkény és a kimaradt részeket hőszigetelő anyaggal, illetve gipszkartonnal tudjuk lefedni.

2. Ha viszont a régi redőny szekrény helyét szeretnék teljesen megszüntetni, akkor az ún. „dobozolással” tudjuk megoldani. Ebben az esetben is hőszigetelő anyagot és gipszkartont használunk, csak nagyobb felületen.

Külsőtokos redőny felszerelésére van lehetőség!

 

Nyílászárók cseréje családi házon képekben

Ablakcsere családi házon felső tokos redőnnyel

Ablakcsere

Kapcsolt geréb tokos ablak cseréje

ablakcsere

Kapcsolt geréb tokos ablak cseréje, beépítés utáni állapot

ablakcsere

Ablakcsere beépítés után

ablakcsere

Nyílászáró csere - helyreállítás után

nyílászáró csere

Nyílászáró csere - helyreállítás után

ablakcsere

Nyílászáró csere - helyreállítás után

nyílászáró csere

Nyílászáró csere - helyreállítás után

ablakcsere