A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Kor-Mon Nyílászáró Kft.
2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 26 

Telefon: +36 (... megnézem
+36 (... megnézem

Mutassa térképen!

Hőszigetelő-, biztonsági fóliázás

SunTek Üvegfólia

SunTek SunTek logo hővédő és biztonsági üvegfólia telepítés 10 év garanciával 7.200Ft/m2-től
MABISZ TANÚSÍTVÁNNYAL!

 

SunTek biztonsági üvegfólia

SunTek Ablakfólia

Biztonsági üvegfóliaTudta ön hogy Alaküvegeinek fóliázása csökkentheti villamosenergia költségeit és védheti otthona,munkahelye értékeit?

Az üvegfóliázás hűvösebbé komfortosabbá teheti otthona épülete belső terét. Hővédő ablak üvegfóliáink jelentősen csökkentik a klímaberendezés által okozott energia fogyasztást, jelentős a hőmérséklet csökkentés,villamos energia-megtakarítást és CO2 kibocsátás csökkenést eredményez.

Hővédő üvegfóliázásunk üvegeken keresztül beáramló hő akár 80%át és káros UV 99% IR 83%sugárzást visszatartja. Télen szigeteli az ablak üvegfólia az otthonát épületét bent tartja a meleg levegőt ami az üveg felületen kiáramolna. Ablak hővédő üvegfóliázása hatékony energia megtakarítás! Épületüveg fóliázása védi a szőnyeget fát bútorokat, függönyt bérrendezését a fakulástól káros sugárzástól. Ablaküveg fóliáink védenek a kíváncsi tekintetek
elől, csökkentik a belátást az üvegeken keresztül így növelik privát részét.

Biztonsági fóliázás megvéd a betörés ellen, rossz időjárási hatásoktól, szétrepülő üvegszilánkoktól, mely súlyos személyi sérülést okozhatnak. Esztétikailag jelentősen növeli otthona épülete külső belső értékét az Épület üvegfóliák.

Betörésvédelmi üvegfóliázás, hővédő üvegfólia

Biztonsági üvegfóliaMiért jó munkahelye, irodája, üzlete hő fény betörésvédő üvegfóliázása?

A munkahelye, üzlete,irodája egy óriási befektetés, és ha szeretné hogy így maradjon eladásnál, bérletbeadáskor. A belső értékeket óvni kell! Erre jelent megoldást az ablakok hő fény betörésvédő üvegfóliázása, biztonsági fólia. A betörések számának csökkentése az erőszakos behatolás, mint pl. üveges bejárati ajtók vagy ablakok betörésének megakadályozásával. Tárgyak védelme a szilánkokra törött tetőablaktól; a tetőn keresztüli erőszakos behatolási kísérlet megakadályozása vagy késleltetése. A biztonsági fólia jó megoldás a zuhanyzófülkék szilánkokra törésének megakadályozása. A leesett tükrök szilánkokra törésének megakadályozására is használható a biztonsági fólia.

A biztonsági üvegfóliáink gyakorlatilag láthatatlanok, optikailag átlátszó és abszolút nem torzítanak. Esztétikailag jelentősen növelik az épület külső belső megjelenését. Minden általunk forgalmazott biztonsági fólia MABISZ minősítéssel rendelkezik, biztonsági rács helyettesítéseként alkalmazhatók.


A legjobb minőség a legjobb áron  SunTek logo FOLIATEAM biztonsági fólia

Az ablakfólia az egyetlen olyan és - egyben leginkább költségkímélő - megoldás, amellyel utólagosan lehet változtatni a nyílászárók üvegfelületeinek tulajdonságain.

Minden általunk felragasztott fólia rendelkezik a MABISZ minősítésével, valamint az ORFK és a BRFK ajánlásával.
Fóliáinkat a biztosítók elfogadják a biztonsági rács helyettesítéseként!